Intro bg 4

​Service technicus beheer zwembaden

Miljoenen liters zwembadwater en duizenden vierkante meters aan sportruimten: dat vraagt om de nodige service en onderhoud. Als service technicus zwembaden zorg jij voor het beheer en onderhoud van deze sport- en zwembadlocaties zodat duizenden bezoekers dagelijks veilig kunnen zwemmen en sporten.
 • Nunspeet, Nederland
Sanne dijkstra

Questions about applying?

Sanne Dijkstra

Corporate Recruiter

T. +31 6 13 88 59 27

Miljoenen liters zwembadwater en duizenden vierkante meters aan sportruimten: dat vraagt om de nodige service en onderhoud. Als service technicus zwembaden zorg jij voor het beheer en onderhoud van deze sport- en zwembadlocaties zodat duizenden bezoekers dagelijks veilig kunnen zwemmen en sporten.

Wat ga jij doen?
Onze expertise ligt in het calculeren, engineeren, realiseren en beheren van grote publieke zwembaden tot sport- en wellnesscomplexen. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van gebouwgebonden- en waterbehandelingsinstallaties van met name zwembaden en sporthallen. Jouw werkgebied is het midden en westen van Nederland. Dus woon jij in de randstad, Utrecht of Almere dan zijn de projectlocaties goed te bereiken.

Als service technicus zwembaden ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer van een aantal vaste locaties. Je hebt nauw contact met je klanten die vanuit verschillende invalshoeken naar de exploitatie of het gebruik van een locatie kijken. Samen met je collega's adviseer je deze klanten over bijvoorbeeld verduurzaming, energiebeheer en het optimaliseren van diverse installatie-onderdelen. In jouw rol houd jij je bezig met het:

 • preventief en correctief onderhouden van de technische installaties;
 • registreren en administreren van de uitgevoerde werkzaamheden;
 • aansturen en controleren van onderaannemers op klantlocatie;
 • participeren in de storingsdienst;
 • nauwlettend in de gaten houden van de waterkwaliteit en waar nodig aanpassen.

Waar we het voor doen, is comfort, veiligheid en plezier voor onze eindgebruikers. Zo verzorgen wij met trots het beheer en onderhoud voor onder andere De Roodloop in Hilvarenbeek en De Banakker in Etten-Leur.

Waar ga jij werken?
Bij Hellebrekers Water & Leisuretechniek: dé technisch expert in de zwembad- en leisuresector. Als Service Technicus ben jij onderdeel van het team Service & Technisch Beheer.

De sfeer binnen het team kun je het beste omschrijven als familiair. De onderlinge betrokkenheid is groot en alles draait naast resultaatgerichtheid om samenwerking en werkplezier. De lijnen zijn kort en de onderlinge samenwerking is goed. En ook buiten werktijd weten we elkaar te vinden tijdens een sportevenement, barbecue, darttoernooi, pubquiz en skitrip.

“Op verjaardagen laat ik weleens foto’s zien en vraag ik: heb jij weleens de techniek achter zwembaden gezien?”: lees hier het verhaal van Rocus.

Wie ben jij?

In de eerste plaats beschik jij over brede technische kennis en inzicht. Je houdt van afwisseling en deinst er niet voor terug om klanten te adviseren. Verder breng je mee:

 • een technische opleiding op mbo-niveau;
 • ervaring als servicemonteur of technisch beheer monteur in de installatiebranche;
 • rijbewijs B.


Wat biedt Hellebrekers als werkgever?
In de eerste plaats unieke en uitdagende technische opdrachten binnen een organisatie waar jij er echt toe doet. Verder bieden wij jou:

 • een brutomaandsalaris tussen € 2.500 en € 3.500. Het exacte salaris wordt afgestemd op de op­lei­ding, ken­nis en er­va­ring die je meebrengt;
 • 25 vakantiedagen en daarbovenop 13 adv-dagen;
 • om te beginnen een tijdelijke overeenkomst voor 12 maanden die we graag omzetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • een prettige familiare werksfeer en een fijn team met positieve en betrokken collega’s;
 • volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden om te groeien op professioneel en persoonlijk gebied;
 • de keuze om jouw collega’s buiten het werk om beter te leren kennen tijdens de jaarlijks terugkerende feestjes, zoals barbecue, zomerfeest, kerstborrel, pubquiz, sportevenementen, darttoernooi en skiptrip.


Interesse?
Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem contact op met afdeling HR via 088 – 456 80 00. Wil jij ervaren hoe het is om een dag service technicus te zijn binnen Hellebrekers en wil je een dag meelopen? Neem dan contact met ons op, dan gaan we dat regelen!

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen:

 • ontvang je binnen 2 dagen een reactie;
 • wordt in maximaal 2 (online) gesprekken duidelijk of jij onze nieuwe collega wordt.


Graag werven en selecteren we onze nieuwe collega zelf, daarom reageren we niet op aanbiedingen van intermediairs.

Apply for this position