Centrale Remix Overview

Betonindustrie

U wilt uw productieproces optimaal aansturen en bewaken om tot een zo hoog mogelijk productierendement te komen. Dit vraagt om slimme automatiseringsoplossingen.

Hellebrekers Industriële Automatisering regelt dit integraal voor u. Dat betekent dat we zowel de administratieve en besturingssoftware alsook de hardware leveren. Wij ontwerpen voor iedere klant en ieder project een toegesneden en unieke automatiseringsoplossing. Onze zeer ervaren engineers en projectmanagers installeren de kasten, leggen de bekabeling, installeren de software en gaan niet weg voordat alles soepel draait. Binnen de planning en conform de gemaakte afspraken.

Onze oplossingen voor de betonindustrie

Erp1

De ERP-oplossing voor de betonindustrie

ERP (Enterprise Resource Planning) heeft als doel om vanuit de kantooromgeving de productiviteit van bedrijven te verbeteren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. De inrichting van ERP software hangt samen met de branche waarin de software wordt toegepast. tClick | Adm is de ERP-oplossing voor de betonindustrie. tClick | Adm is een omvangrijk automatiseringssysteem dat uiteenlopende bedrijfsprocessen integreert en centraal registreert. Met onze software worden financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen ondergebracht in één centrale database.

Lees meer
T Click mixer

Besturingssoftware

tClick Vision is het hart van uw besturing en zorgt voor de visualisatie, registratie en afhandeling van het productieproces. Het is met name zeer geschikt voor processen waarin wegen, doseren en mengen een belangrijke rol spelen. Dit concept is flexibel van opzet zodat specifieke installatiewensen eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden.

Lees meer