Procesindustrie

Procesindustrie

Hellebrekers biedt procesbedrijven de juiste automatiserings­oplossingen voor het digitaliseren, integreren en flexibiliseren van hun productieactiviteiten.

Industry 4.0 is een feit voor de procesindustrie. Steeds meer procesbedrijven streven naar een optimale data-connectie tussen hun fabrieksonderdelen, zodat zij hun business efficiëntie kunnen verbeteren. Hellebrekers helpt hen daarbij. Voor zowel batch- als continuprocessen realiseren wij software en besturingstechniek die de productiviteit van de klant vergroten, de productie snel kunnen aanpassen, faalkosten reduceren en voorspellend onderhoud mogelijk maken.

Onze oplossingen voor de procesindustrie

Binnen de proces- en maakindustrieën richt Hellebrekers zich op het ontwerpen en realiseren van geïntegreerde automatiseringsoplossingen die het rendement van de productiesystemen vergroten. We voegen software toe aan bestaande systemen maar leveren ook nieuwe, integrale oplossingen volgens de automatiseringspiramide. Dit doen wij voor diverse productieomgevingen.

Besturingskast 1

Besturingskasten & bekabeling

Industriële automatiseringsoplossingen komen pas tot leven met behulp van gedegen elektrotechnische engineering. Zonder accurate bekabeling en besturingskasten, bijvoorbeeld, werkt de automatiseringssoftware en dus de aansturing van de machines en de productielijnen niet. Zowel hard- als software is nodig om binnen de industrie processen aan te sturen. Haar jarenlange ervaring heeft Hellebrekers tot een absolute expert gemaakt in hard- en software engineering.

Lees meer
Plc1

PLC Besturing

De PLC (Programmable Logic Controller) is een onmisbaar begrip binnen de proces- en maakindustrie. Een PLC is een computer speciaal ontworpen om processen en machines te besturen. Hoewel bij de PLC computer net als bij een normale PC sprake is van een processor, geheugen, software en communicatie, is de PLC in tegenstelling tot een PC ontworpen om te overleven in een robuuste industriële werkomgeving

Lees meer
Scada1

SCADA Procesvisualisatie

Binnen de productieautomatisering is procesvisualisatie van groot belang. Het adequaat visualiseren en dus inzichtelijk maken van de processen staat maakbedrijven toe om de efficiëntie van de productie te optimaliseren. De actuele status van het productieproces wordt direct duidelijk met een SCADA systeem.

Lees meer
Oee1

OEE Software

Hellebrekers helpt klanten inzicht te krijgen in de efficiëntie van hun productiemachines en -lijnen. Dit doen we door middel van onze unieke Overall Equipment Effectiveness (OEE) applicatie. Deze OEE applicatie is één van de los verkrijgbare modules uit het MES softwarepakket Visual Link.

Lees meer
Mes1

MES Software

Industry 4.0 draait om de integratie van machines en productiedata. Binnen die context is MES (Manufacturing Execution System) een onmisbaar onderdeel van efficiënte procesautomatisering. Met Visual Link biedt Hellebrekers de procesindustrie een eigen, innovatieve MES softwareapplicatie die gefaseerd geïmplementeerd kan worden in de bestaande infrastructuur van de productieomgeving. Bezoek de speciale Visual Link website.

Ar

Augmented Reality & Machine Learning

De komende jaren zullen twee technologieën een belangrijke rol spelen in de digitale transformatie van de maak- en procesindustrieën: Augmented Reality (AR) en Machine Learning (ML). Verschillende onderzoeken melden dat deze technologieën in snel tempo zullen ontwikkelen en dat ze op steeds grotere schaal zullen worden ingezet

Lees meer
Erp1

ERP Software (Betonindustrie)

Hellebrekers biedt ondersteuning in kantoorautomatisering in de vorm van tClick ADM, een ERP softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld voor de betonindustrie. ERP (Enterprise Resource Planning ) heeft als doel om vanuit de kantooromgeving de productiviteit van bedrijven te verbeteren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen.

Onze ervaring

1 / 3