Intro bg 2

Doorgroei­mogelijkheden

Werken bij Hellebrekers betekent dat je een prachtige langdurige carrière tegemoet kunt zien.

Het betekent ook dat jij een baan hebt waarin je het maximale uit jezelf kunt halen. Je pakt zelf de ruimte en creëert je eigen loopbaan. Zo werk jij met plezier en kun jij je persoonlijke doelen realiseren

Opleidingsmogelijkheden

Onze medewerkers vormen de basis van Hellebrekers. Goed werkgeverschap heeft veel aandacht binnen ons bedrijf. Hellebrekers investeert graag in jouw toekomst, omdat jij ertoe doet. Opleidingen, trainingen en cursussen voor niveau verhogende opleidingen, vakinhoudelijke trainingen of cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Alleen met medewerkers die vooruit willen, kunnen wij continu verbeteren, innoveren en groeien. Naast individuele opleidingen werken wij ook samen met opleidingsbedrijven. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Techniek Academie en het New Engineersprogramma.

Hellebrekers 5 Nov2021 321 Edit

Carrièremogelijkheden

Regelmatig komt het voor dat medewerkers doorgroeien naar een nieuwe functie. Dit kan zijn binnen dezelfde afdeling, maar het is ook mogelijk om door te groeien naar een functie binnen een andere afdeling. Binnen Hellebrekers lopen veel voorbeelden rond als het gaat om de doorgroeimogelijkheden. Lees bijvoorbeeld de verhalen van Jochem van Sabben en Lowie Rumpf. Meer weten over jouw doorgroeimogelijkheden? Vraag ernaar tijdens je sollicitatiegesprek.