Intro bg 2

Het verhaal van Lennart

Leeftijd: 34 jaar

Afdeling: Waterbehandeling

In dienst sinds: 2004

IMG 8798

Lennart startte 16 jaar geleden als Leerling-monteur werktuigkundige installaties bij Hellebrekers. Na anderhalf jaar maakte hij de overstap naar de waterbehandeling. Inmiddels groeit hij toe naar zijn volgende functie binnen Hellebrekers, namelijk die van Projectleider.

Hellebrekers: een bedrijf waar je persoonlijk ambities waar kunt maken

“Ik ben iemand met een sterke ambitie om te groeien. Dat heb ik altijd al in mij gehad. Toen ik bij Hellebrekers binnenkwam als Leerling-monteur wist ik al dat ik door wilde groeien naar de functie van Hoofdmonteur. En dat gebeurde een aantal jaren later ook. Vervolgens heb ik weer een stip op de horizon gezet omdat ik graag ‘meer’ wilde. Drie jaar geleden ben ik van buiten naar binnen gegaan.

In mijn huidige functie van Modelleur/Werkvoorbereider houdt ik mij bezig met de grote zwembadprojecten. Dan gaat het vaak om nieuwbouw van publieke zwembaden. Binnen Hellebrekers hebben wij een plan voor mij uitgestippeld om binnen 5 jaar Projectleider te worden. Het mooie is dat Hellebrekers de persoonlijke ambities serieus neemt en dat ik ook de kans krijg om dit waar te maken. Als voorbereiding op de functie van Projectleider volg ik in een projectmanagement opleiding op hbo-niveau. Communicatie en organisatie zijn belangrijke onderdelen in mijn studie. De combinatie van binnen en buiten, het feit dat je contact hebt met collega’s en externen en op hoofdlijnen van begin tot eind met het project bezig bent, spreken mij aan.”


"Hellebrekers: een bedrijf waar je persoonlijke ambities waar kunt maken!"


Een sociale club mensen

“Dat het werk veelzijdig is en dat we aan unieke projecten werken, maakt mijn functie boeiend. Maar de sfeer binnen Hellebrekers en de onderlinge band maakt dat je met nog meer plezier naar je werk gaat. Onze mentaliteit is dat we elkaar, waar nodig, helpen. Zo kunnen wij elk vraagstuk aan. Met de jarenlange ervaring in unieke projecten weten we met elkaar heel veel. En met zo’n kennisniveau – dat overigens blijft groeien - adviseren we elkaar. We doen binnen de water- en leisuretechniek namelijk geen standaard werk, maar bieden een totaalpakket: van calculaties tot bouwen, van het berekenen van energieprestaties tot jarenlange onderhoud.”