Intro bg 5

Het verhaal van Marleen

Marleen

Leeftijd: 33 jaar


Afdeling: Secretariaat


Functie: Secretaresse


In dienst sinds: 2005

"In 2005 begon mijn reis bij Hellebrekers. Inmiddels ben ik secretaresse, maar zo begon mijn avontuur niet. Ik startte als medewerkster algemene dienst en ondersteunde de receptie en het secretariaat met allerlei werkzaamheden." Waar Marleen ooit begon als tijdelijke kracht was aangenomen, behoort ze nu tot het vaste gezicht van Hellebrekers. "Hellebrekers heeft mij de kans geboden om een opleiding te volgen en deze heb ik met beide handen aangepakt."

Achter de schermen zorgt het Secretariaat ervoor dat alles op rolletjes loopt, soms zichtbaar en soms ook niet. "Onze taken zijn heel divers en dat maakt de functie heel dynamisch. Van het plannen van afspraken en het versturen van offertes tot het regelen van huurauto's, hotels en vliegtickets. Ook regel ik samen met de personeelsvereniging veel onwijs gezellige activiteiten."

"De kracht van Hellebrekers is dat in goed overleg echt heel veel mogelijk is op zowel professioneel als persoonlijk gebied."

Een dag op het Secretariaat ziet er nooit hetzelfde uit. "Van een rustig moment kan het zo ineens rennen en vliegen zijn. Vaak weet ik 's ochtends niet wat de dag brengt. Het is leuk om samen met het team je best te doen om alles gedaan te krijgen. Als dit dan ook nog eens lukt, ga je met een voldaan gevoel naar huis. We hebben een onwijs leuk team dat onderling goed samenwerkt.

"Hoe ik Hellebrekers ervaar? Niet voor niets werk ik al meer dan 13 jaar bij deze organisatie. De werkzaamheden en de collega's maken dat ik het hier naar mijn zin heb. De kracht van Hellebrekers is dat in goed overleg echt heel veel mogelijk is op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Er hangt gewoon een sfeer dat mensen het hier naar hun zin hebben. Kijk maar naar de vele jubilarissen en eerder vertrokken medewerkers die weer terugkeren naar Hellebrekers. Collega's staan voor elkaar klaar om elkaar op werkgebied te ondersteunen en er samen iets moois van te maken. Maar ook na werktijd is de onderlinge sfeer goed tijdens de leuke activiteiten van dit bedrijf."