Intro bg 2

Het verhaal van Shiva

Leeftijd: 45 jaar

Afdeling: Elektrotechniek

Functie: BIM Modelleur

In dienst sinds: 2019

Foto Shiva

Begin november startte Shiva als BIM Modelleur op de afdeling Elektrotechniek binnen Hellebrekers. Maak kennis met Shiva en lees meer over haar eerste bevindingen.

“Mijn vorige baan vond ik niet zo uitdagend meer, omdat ik geen eigen projecten had waar ik aan werkte. Toen zag ik de vacature van BIM Modelleur bij Hellebrekers en voor ik het wist, had ik een nieuwe baan.”

“Ik heb al eerder voor familiebedrijven gewerkt, maar Hellebrekers is het eerste bedrijf waar ik echt het familiegevoel beleef. Ik krijg bij Hellebrekers een warm gevoel waardoor ik mij snel welkom ben gaan voelen. Iedereen wil elkaar helpen en de band tussen collega’s is sterk. Tussen het serieuze werken door, hebben we onderling lol.”

“Ik heb al eerder voor familiebedrijven gewerkt, maar Hellebrekers is het eerste bedrijf waar ik echt het familiegevoel beleef."

“Vanaf dag 1 voel ik mij serieus genomen en werk ik aan een eigen project. Het interessante aan mijn werk binnen Hellebrekers is dat we met specifieke regelgeving te maken hebben op het gebied van verlichtingsplannen binnen zwembaden.

Ik hoop veel te kunnen bereiken als BIM modelleur in de water- en leisuretechniek. Dit is een niet-alledaagse business waarin wij opereren en dat maakt het werk zo speciaal.”

“Als enige vrouw op de afdeling - dat hoort nou eenmaal bij een technisch beroep - word goed behandeld door mijn mannelijke collega’s.”

En wat haar collega’s van Shiva vinden? “Ze past goed binnen het team en is heel enthousiast en vooral leergierig. De grote vraag is of ze ook goed kan bakken. Wij hebben namelijk een bak challenge op de afdeling en iedere donderdag neemt een collega een baksel mee dat vervolgens door een vakjury beoordeeld wordt”, alsdus collega Lowie.