Intro bg 1

Industriële Procesautomatisering

Proces auto1

Bedrijven in de maak- en procesindustrie moeten zich volledig kunnen richten op hun core business: het leveren van kwalitatief goede producten met zo min mogelijk verspilling van materialen, tegen zo laag mogelijke kosten. Hellebrekers Industriële Procesautomatisering ontzorgt productiebedrijven bij het optimaliseren van de productie-efficiëntie door middel van state of the art softwareapplicaties en besturingssystemen.

Vanuit de afdeling Industriële Procesautomatisering bedienen we de maakindustrie en de procesindustrie. In de maakindustrie richten wij ons op machinebouwers (OEM’ers (Overall Equipment Manufacturers). Behalve voor vooraanstaande opdrachtgevers in de machinebouw zoals Electron Thermal Processing Equipment BV en AxFlow, verzorgen wij ook besturingssystemen voor de grootste superjachten ter wereld.

Hellebrekers mag grote namen tot haar klanten rekenen als het gaat om de procesindustrie. Vooraanstaande spelers op het gebied van batchprocessen in de betonindustrie en voedingsmiddelenindustrie zijn onder meer Bruil, Remix Droge Mortel BV, Kornelis Caps & Closures, Boermarke en Unilever Nederland B.V. Ook bedienen wij opdrachtgevers waarbij het productieproces bestaat uit een continu proces. De biogasopwaarderinstallaties van DMT Environmental Technology zijn hier een mooi voorbeeld van.

Inmiddels hebben wij als afdeling een bewezen track record in de industriële procesautomatisering. Onze meerwaarde ligt in het ontzorgen van onze opdrachtgevers als volledige system integrator met expertise op het gebied van:

  • Besturingskasten en bekabeling
  • PLC procesbesturing (Siemens, Allen Bradley, Schneider, Mitsubishi, Savety plc’s en HMI’s)
  • SCADA procesvisualisatie (Vispro, tClick Vision, WinCC)
  • OEE software (OEE)
  • MES software (Visual Link)
  • ERP software betonindustrie (tClick ADM)
Proces auto2

Continu innoveren, is bij ons een vanzelfsprekendheid. Een voorbeeld is de in huis ontwikkelde MES applicatie Visual Link die wij volledig hebben gebaseerd op de ISA95 standaard. Visual Link stelt klanten in staat hun productieproces vergaand te stroomlijnen. Specifiek voor de beton & betonwarenindustrie ontwikkelden wij tClick Vision & tClick ADM; software geënt op de volledige procesbesturing en –beheersing voor de betonindustrie. Van order tot facturatie en van productieplanning, kwaliteitscontrole tot aan transport.

Met een omvangrijk team en een diversiteit aan specialismen zijn wij in staat grote meerwaarde te bieden aan onze opdrachtgevers. Met een winnaarsmentaliteit, de professionaliteit en het lef om vooruit te kijken, zijn wij toonaangevend in de markt. Het inspelen op bewegingen in de markt zoals ‘Augmented Reality’ en ‘Machine Learning’ en het pionieren zit bij ons diepgeworteld.

Collega's aan het woord

1 / 2