Onze projecten

Sportcomplex Aquapelle in Capelle a/d IJssel

‘De trots van Capelle,’ zo wordt het nieuwe sportcomplex in Capelle aan den IJssel door de bewoners van de Zuidhollandse gemeente genoemd. En dat is terecht, want Aquapelle is een schitterend all-electric pand zonder gasaansluiting.

Remix Hardenberg

De control unit waarin we in fase 1 het nieuwe besturingssysteem implementeerden, werd rond Kerst 2019 bij Remix Hardenberg afgeleverd. De unit was bij Hellebrekers in Nunspeet volledig opgebouwd en getest.

Noorderparkbad Amsterdam

Het Noorderparkbad bestaat al even, maar blijft een eyecatcher. Te midden van het Noorderpark ademt het zwemcomplex met de transparante, houten constructie en tegelkunst de sfeer uit van een badhuis of een paviljoen.

Project Temse: Vita Scheldebad

Vita Scheldebad: zoveel meer dan alleen een zwembad. Voor dit nieuwbouw zwembad in het Belgische Temse was Hellebrekers als lid van de Vita Groep verantwoordelijk voor het ontwerp, het advies en de uitvoering van de elektra, werktuigkundige installaties en waterbehandelingsinstallaties.

Project Workum: Rolpeal

“Mei elkoar, foar elkoar” – Dat is het basisprincipe van het sportcomplex De Nije Rolpeal in Workum. Het oude zwembad in het Friese plaatsje zou worden gesloopt, maar dat wilden de inwoners niet.

Ben & Jerry’s

Hellebrekers Industriële Automatisering kreeg de opdracht om voor Ben & Jerry’s het productieproces van ijs volledig te automatiseren. Ben & Jerry’s is onderdeel van Unilever en streeft naar een smart factory.

Yacht MY Aquarius

Hellebrekers werkt al jarenlang in opdracht van verschillende scheepswerven voor het realiseren van zwembaden en andere wellness faciliteiten op superjachten.

DMT

Hellebrekers werkt al jarenlang samen met DMT Environmental Technology. DMT is specialist en marktleider in het upgraden van biogas met behulp van membraantechnologie.

Project Hilvarenbeek: De Roodloop

Onder het motto “de jeugd heeft de toekomst” werd in het najaar van 2018 de nieuwbouw van sportaccommodatie De Roodloop in Hilvarenbeek geopend. De Roodloop is overduidelijk gebouwd met het oog op de toekomst.

Etten-Leur

Een nieuw te bouwen zwembad in Etten-Leur: zwembad De Banakker. Hellebrekers was verantwoordelijk voor de uitvoering van de elektra, werktuigbouwkundige installaties en waterzuiveringsinstallaties van deze compleet nieuwe accommodatie.

De Crommenije

Een nieuw zwembad in Krommenie (Zaanstad Noord) dat voorzien is van de modernste technische oplossingen en waarbij duurzaamheid, kwaliteit, hygiëne en veiligheid voorop staat. Een opdracht die Hellebrekers op het lijf geschreven is als dé technische dienstverlener.

Yacht MY Samaya

Hellebrekers werkt al jarenlang in opdracht van verschillende scheepswerven voor het realiseren van zwembaden en andere wellness faciliteiten op superjachten.

VIV Buisman

Royal VIV Buisman maakt haar producten op een hypermoderne productielocatie in Zelhem. Dankzij deze moderne fabriek kan het bedrijf een breed assortiment aan boter- en boter gerelateerde producten in diverse verpakkingsvormen aanbieden.

Sportcentrum Malden

Sportcentrum Malden: een supermoderne accommodatie die een veelheid aan sporten faciliteert. Een compleet nieuw future-proof sportcentrum dat all-electric is gebouwd. Hellebrekers verzorgde de installaties voor het totale sportcentrum.

Yacht Jubilee

Al jarenlang werkt Hellebrekers samen met verschillende werven voor het realiseren van zwembaden en andere wellness faciliteiten op superjachten. Zwem- en wellness faciliteiten die niet alleen technisch hoogstaand zijn, maar ook perfect passen bij de lifestyle van de eigenaar.

1 / 15