Intro bg 1

Service & Technisch Beheer

Binnen de afdeling Service & Technisch Beheer durven wij gerust te zeggen dat wij marktleider zijn op het gebied van onderhoud en beheer van zwembadtechniek. Van ontwerp tot en met beheer en onderhoud, van advisering tot en met projectmanagement. Service & Technisch beheer staat iedere dag voor complexe vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers in de markt ‘Water & Leisuretechniek’. Wij werken met langlopende onderhoudscontracten en technisch beheercontracten voor zowel gemeenten als private instanties.

Service technisch

Voor de eindklant

Duizenden mensen bezoeken dagelijks een zwembad of wellness complex. Schoon zwemwater vinden wij in Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wat weinig mensen zich realiseren, is hoeveel techniek er nodig is om zwembad- en leisure-accommodaties comfortabel, veilig en in goede conditie te houden. Met circa 55 medewerkers ontzorgen wij onze opdrachtgevers op het gebied van technische exploitatie, zodat de opdrachtgever zich volledig kan richten op de eindgebruiker.Voor de opdrachtgever

De afdeling Service & Technisch Beheer kent veel vormen van technische dienstverlening. Dit begint bij het onderhouden van installaties tot het voor lange tijd overnemen van de technische Wij hebben veel ervaring in verduurzaming en energetisch beheer van zwem- en sportaccommodaties.

In ons team heerst een prettige en open werksfeer. We zijn betrokken, zowel in het werk als op persoonlijk gebied. Professionaliteit en deskundigheid hebben we hoog in het vaandel staan. Wij helpen elkaar. Binnen onze afdelingen staan we voor mooie uitdagingen iedere dag weer. Met alle disciplines onder één dak zorgen wij dat wij met elkaar elk complex vraagstuk oplossen.

Collega's aan het woord

1 / 2