Foto traineeshp 2

Omdat jij ertoe doet

Een traineeship binnen Hellebrekers is maatwerk; we passen het helemaal aan op jouw wensen en kwaliteiten. Wel ligt de basis vast. Zo duurt een traineeship 2 jaar en krijg je de juiste ondersteuning en begeleiding om jouw talent zo goed mogelijk te benutten. Hoe dit precies werkt?

Het eerste jaar leer je de organisatie in de breedte kennen. Je werkt mee met verschillende afdelingen om te kijken hoe Hellebrekers in elkaar zit en om alvast een beeld te krijgen van wat er wel en niet bij jou past. Aan het begin van je traineeship stel je zowel persoonlijke als vakinhoudelijke doelen op met je leidinggevende. Tijdens de maandelijkse voortgangsgesprekken bespreken we deze doelen.

In het tweede jaar van het traineeship ga jij je verder specialiseren. Voordat het zover is, evalueren wij het eerste jaar en kan jij jouw inzichten en ervaringen delen. Vervolgens kies jij samen met jouw leidinggevende en de afdeling HR de specialisatierichting.

Tijdens jouw hele traineeship kun je rekenen op de afdeling HR die vooral een coachende en meedenkende rol heeft. En na jouw traineeship? Dan sta jij aan de start van een glansrijke carrière als bijvoorbeeld Projectengineer, Hardware Engineer, Werkvoorbereider of Hoofdmonteur.

EDFO8177 Hellebrekers portretten op de werkvloer Ernst Dirksen Fotografie 05 maart 2021

Jouw vakgebied

  • Besturingstechniek
  • Software
  • Hardware
  • Waterbehandeling
  • Elektrotechniek
  • Werktuigkunde
  • Service & Technische Beheer

Wat onze traineeships zo interessant maakt? Wij bieden 100% maatwerk trajecten gericht op het ontplooien van jouw talenten. Mylène Vermaas, HR Medewerker

EDFO8523 Hellebrekers op de werkvloer Ernst Dirksen Fotografie 26 maart 2021 zichtzending Hellebrekers op de werkvloer Ernst Dirksen Fotografie 26 maart 2021

Waarom wij in jou investeren

Wij als Hellebrekers willen een toekomstbestendige werkomgeving bieden waar werkgeluk voorop staat. Juist omdat wij geloven in de lange termijn, willen wij investeren in jouw toekomst. Tijdens het traineeship krijg jij de kans om van verschillende facetten wat te proeven om zo te ontdekken wat echt bij jou past. Waarom? Omdat jij ertoe doet en wij jou een mooi carrièrepad gunnen vol werkgeluk.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.