Intro bg 4

Het verhaal van Dennis

  • Leeftijd: 39 jaar
  • Afdeling: Elektrotechniek
  • Functie: Hoofdmonteur E
  • In dienst sinds: 1999
Foto dennis

Dennis werkt als Hoofdmonteur voor de afdeling Elektrotechniek binnen de business unit Water & Leisuretechniek. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de coördinatie van het project, zowel qua planning als urenbewaking, het zorgen voor de juiste materialen en het overleggen met het team, aannemers en onderaannemers. Lees hier het verhaal van Dennis.

“In mijn functie ben ik vaak Hoofdmonteur op een bepaald project. Meestal gaat het om een nieuw te bouwen zwembad en sportaccommodatie. Bij zo’n project komt wel wat kijken om op de bouw alles in goede banen te leiden. De grootste uitdaging tijdens een project is om alles binnen de planning te kunnen uitvoeren. Daarnaast is het goed houden van de werksfeer op de bouw (team, aannemers en onderaannemers) soms ook een leuke uitdaging.”

“Toen ik 26 was, heb ik voor het eerst als hoofdmonteur een zwembadproject geleid. Daar was ik erg trots op.”

“Als opleiding heb ik MTS Elektra niveau 4 gedaan. In totaal heb ik twee keer stage gelopen bij Hellebrekers. En na de laatste stage ben ik bij Hellebrekers gebleven. Ik kende de auto’s van Hellebrekers al en toen ik een stageplek zocht, zag ik Hellebrekers op de lijst van school staan en reageerde ik. Tegenwoordig leid ik zelf de leerling-monteurs op. Ik vind het namelijk erg leuk om anderen het vak te leren.”

“Hellebrekers is mijn eerste werkgever. Toen ik 26 was, heb ik voor het eerst als hoofdmonteur een zwembadproject gedaan. Daar was ik erg trots op. Hellebrekers is een fijne werkgever omdat er naar je geluisterd wordt. Ik vind de sfeer onderling en de collegialiteit erg fijn. Iedereen is bereid elkaar te helpen. Daarnaast is het werk dat wij doen echt uniek, omdat wij alle technieken leveren die bij het bouwen of renoveren van een zwembad komen kijken. Van elektra tot de werktuigkundige- en waterzuiveringsinstallaties.”