Intro bg 3

Het verhaal van Jochem

  • Leeftijd: 21 jaar
  • Afdeling: Service & Technisch Beheer
  • Functie: Service onderhoudsmonteur
  • In dienst sinds: 2017
Foto jochem

Na de opleiding Middenkader Engineering is dit de eerste baan voor Jochem. Hij leert liever de kneepjes van het vak in de praktijk dan in de schoolbanken. Al van jongs af aan is hij aan het sleutelen. Lees hier het verhaal van Jochem van Sabben.

“Tijdens mijn opleiding kende ik Hellebrekers al van de verhalen van stagiaires en de prachtige foto’s van technische installaties in de lokalen. Toen ik een baan zocht deed ik een oproep via LinkedIn. Er reageerden wel 100 bedrijven. Hellebrekers bood aan om een dag mee te lopen zodat ik een ‘kijkje in de keuken’ kon nemen. Dat heb ik gedaan en twee weken later tekende ik mijn eerste contract.”

“Als ik mijn werk niet goed doe, kunnen mensen niet zwemmen.”

“Het leukste in mijn werk vind ik de veelzijdigheid. De ene dag controleer en optimaliseer ik systemen en de andere dag vervang ik pompen. Ik ben veel in de auto op weg naar een klus. De vrijheid en veelzijdigheid in mijn werk vind ik heerlijk. De planning kan ook ieder moment veranderen als er een spoedklus tussendoor komt. Als je van uitdaging en veelzijdigheid houdt, hoef je dus niet verder te zoeken. Maar wat het werken echt leuk maakt, is de hechte groep collega’s. Wij staan namelijk letterlijk dag en nacht voor elkaar klaar. Dit zegt wel wat over de sfeer binnen Hellebrekers. Op kantoor zijn collega’s geïnteresseerd en maakt men tijd voor een praatje. Mijn werk voelt als een familie, omdat er oprechte interesse is en er naar mijn mening wordt geluisterd.”

“Het leukste dat ik in mijn werk heb meegemaakt is een project van een privé-zwembad. De eigenaar van het bad was al behoorlijk op leeftijd en slecht ter been. Doordat hij de steile trap niet meer af durfde om de waterkwaliteit te controleren, zwom hij niet meer. Wij hebben dit opgelost door de regelaar omhoog te brengen, zodat de eigenaar niet meer de trap af hoefde.”

“Binnen Hellebrekers doe ik ertoe omdat als ik mijn werk niet goed doe, mensen niet kunnen zwemmen.”