Intro bg 2

Het verhaal van Wichert

  • Leeftijd: 62 jaar
  • Afdeling: Industrie
  • Functie: Hoofdmonteur Besturingstechniek
  • In dienst sinds: 2000
Foto wichert

Wichert werkt al jaren bij Hellebrekers als Hoofdmonteur Besturingstechniek. Hij is het aanspreekpunt op het project. “Wij zorgen voor de besturingstechniek van zowel productielijnen in de industrie als zwembaden. Wij zorgen voor de hardware van de installaties. Werkzaamheden die daarbij horen zijn de bekabeling, besturing en het aansluiten van veldapparatuur.”

“Ik heb een vooropleiding in de elektrotechniek gedaan en heb hiervoor twee banen in de installatietechniek gehad. Ik werkte altijd tussen twee muren en wilde eigenlijk meer naar buiten toe. Die vrijheid vind ik binnen Hellebrekers. We werken op veel verschillende locaties door het land en het voorbereidende werk doen wij op de werkplaats in Nunspeet.

“Ik ben er wel trots op met wat we met z’n allen hebben bereikt. Het is niet niks wat wij hier allemaal maken.”

“De diversiteit en afwisseling spreekt mij het meeste aan. De ene keer werken we voor productielijnen van boter of pindakaas en de andere keer werken we aan zwembaden. Het soort werk en de technieken maken het werk interessant. Het is een andere wereld met andere materie. Ik ben er wel trots op met wat we met z’n allen hebben bereikt. Het is niet niks wat wij hier allemaal maken.”