Intro bg 4

Waar wij voor staan

Binnen Hellebrekers ben jij als individu erg waardevol. Niet voor niets is onze werkgeversslogan:

"Omdat jij ertoe doet."

Bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, computer freaks, klussers, motorrijders, watersporters, skiliefhebbers, bierbrouwers, wijnfanaten, honden-, katten- en paardenmensen, aanwezige mensen, stille Willie's en nog zoveel meer. Een ding hebben wij in ieder geval met elkaar gemeen: we zijn vakmensen met een enorme passie voor wat we doen. En ondanks alle verschillen staan wij mét elkaar en voor elkaar.

Niet voor niets is onze werkgeversslogan: Omdat jij ertoe doet.

Hellebrekers 5 Nov2021 443 Edit

"De volgende waarden gelden voor Hellebrekers als werkgever."

Innovatie

De economische, ecologische en maatschappelijke uitdagingen van organisaties worden steeds groter. Dit betekent dat technische oplossingen steeds slimmer moeten worden. De ontwikkeling van techniek staat dus nooit stil. Ook niet bij Hellebrekers. Innovatie betekent bij ons dan ook letterlijk dat wij technieken ontwikkelen voor de komende 30 jaar. Bij ons doe jij ertoe, omdat jij alle ruimte krijgt om te innoveren en te pionieren.

Uitdaging en afwisseling

Hellebrekers werkt dagelijks aan zeer uiteenlopende en multidisciplinaire projecten op de meest unieke en bijzondere locaties. Wij hebben alle technische experts onder één dak: van modelleur tot monteur, van technisch adviseur tot servicetechnicus, van project engineer tot software engineer. Wij werken met technieken, maar waar het uiteindelijk om draait, is mensen. Als medewerker doe jij ertoe omdat jij werkt aan comfort, veiligheid, efficiëntie en plezier voor onze eindgebruikers.

Oog voor elkaar

Thuis bij Hellebrekers. Een volwassen bedrijf met grote ambities en tegelijkertijd oog voor elkaar. Collegialiteit, onderlinge betrokkenheid, een no-nonsense mentaliteit en een vleugje humor zijn sleutelbegrippen die de unieke familiesfeer binnen Hellebrekers typeren. Een hecht team waarin jij als collega ertoe doet. Samen gaan we ervoor!