Intro bg 3

Waterbehandeling

Zwemmers moeten kunnen bewegen in helder, fris water met een gezonde waterbalans. Voor het krijgen en behouden van goed en veilig zwembadwater, moet het water voortdurend worden gecontroleerd en gereinigd. Met onze kennis en kunde op het gebied van zwemwaterbehandeling mogen wij ons de absolute specialist binnen de Nederlandse zwembadbranche noemen. Ook zijn wij steeds meer over de Nederlandse grens actief. We ontwerpen installaties voor desinfectie, filtratie en circulatie van zwemwater voor de markten: zwembaden, wellness, recreatie en superjachten. Dit doen wij onder andere vanuit de design- en build-constructie. Met ons team aan specialisten realiseren wij de technieken voor:

  • Zwembaden
  • Whirlpools
  • Stoomcabines
  • Sauna’s
  • Kruidenbaden
Waterbehandling1

Zwembadinstallaties worden niet alleen steeds milieuvriendelijker maar moeten ook steeds energiezuiniger worden. Hellebrekers loopt binnen de zwembadbranche voorop als het gaat om waterbesparing, waterhergebruik en warmteterugwinning. Technieken die wij hiervoor gebruiken hebben onder andere te maken met warmtepompen, warmtewisselaars en UFRO-installaties. Daarnaast onderscheiden wij ons op het gebied van verschillende filtratietechnieken, zoals trommelfiltratie, filtratie middels glas en ultrafiltratie.

Wij ontwerpen voor iedere opdrachtgever een op maat gemaakt installatieconcept. Dit concept werken wij vervolgens uit in 3D-visualisaties. Tijdens de uitvoering werken wij met iPads waar deze visualisaties op te zien zijn.

Collega's aan het woord

1 / 2