Intro bg 2

Werktuigkundige installaties

Binnen de afdeling Werktuigkundige installaties bieden we totaaloplossingen op het gebied van HVAC en sanitaire installaties. Iedere dag werken wij met een groot team aan omvangrijke nieuwbouw- en renovatieprojecten in de water- en leisuremarkt. Van publieke zwembaden tot wellness resorts, van recreatieverblijven tot leisurebedrijven. Dit doen wij onder andere vanuit de design- en build-constructie.

Werktuigkunde1

Sportcomplexen en industriële hallen maar ook zwembaden en wellness resorts zijn energie-intensieve gebouwen. Ze nemen naast elektriciteit ook op grote schaal aardgas en drinkwater af. Overheid en maatschappij stimuleren de reductie van het toepassen van fossiele brandstoffen en grondstoffen door energie-intensieve gebouwen. Hellebrekers helpt met verschillende duurzame methoden om het energie- en grondstofverbruik omlaag te brengen.

Wij bieden onze opdrachtgevers totaaloplossingen op het gebied van klimaatbeheersing: van advies en ontwerp tot installatie en beheer. Onze specialismen zijn:

  • Ventilatie
  • Verwarming
  • Koeling
  • Sanitair & water
Werktuigkunde2

Wij ontwerpen voor iedere opdrachtgever een op maat gemaakt installatieconcept. Dit concept werken wij vervolgens uit in 3D-visualisaties. Tijdens de uitvoering werken wij met iPads waar deze visualisaties op te zien zijn.

Collega's aan het woord

1 / 2