Intro bg 5

HBO stages en afstuderen

Studeer jij op HBO/WO niveau en zoek jij een stage-, minor- of afstudeeropdracht? Binnen Hellebrekers kun je terecht voor opdrachten die technisch of ICT (engineering) gerelateerd zijn. Opleidingen zoals Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Software Engineering. Hellebrekers is een belangrijke speler in zowel de water- en leisure-industrie als in de maakindustrie. Bijna alle technieken vind je binnen onze organisatie. Ook op het gebied van HRM, Communicatie en KAM kun je bij ons terecht voor jouw opdracht. Hellebrekers biedt volop mogelijkheden en investeert graag in jouw toekomst.

Wat mag je verwachten?

Als student kun je werken aan nieuwe ideeën, innovaties en onderzoeken, die vaak een toepassing in de praktijk vinden. Van Hellebrekers mag je dan ook inhoudelijk uitdagende opdrachten verwachten. Wij geven jou alle ruimte en informatie die je nodig hebt om de opdracht met succes uit te voeren. Afstuderen bij Hellebrekers betekent dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan technische innovaties. Je komt terecht in een prettige werkomgeving waar iedereen goed met elkaar omgaat. Tijdens je stage of afstudeerperiode ontvang je van ons een studievergoeding.

Hellebrekers 5 Nov2021 247 Edit

Carrièrekansen binnen Hellebrekers

Tijdens je opdracht krijg jij een vaste begeleider toegewezen die jou uitdaagt het beste uit jezelf te halen. De carrièrekansen na jouw afstuderen zijn groot. Binnen Hellebrekers zijn er uitstekende mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en door te groeien in de richting en het vakgebied dat je aanspreekt. Regelmatig krijgen studenten na hun afstudeerperiode een vaste baan aangeboden binnen Hellebrekers.