New Engineers

Ben jij pas afgestudeerd of studeer jij binnenkort af als software engineer? Wil jij graag starten met een baan, maar tegelijkertijd jezelf verder doorontwikkelen? Hellebrekers werkt samen met New Engineers. New Engineers is een opleidingstraject gericht op de verdere ontwikkeling van technische- en persoonlijke vaardigheden. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere (persoonlijk) leiderschap, tijdmanagement, verandermanagement, technologie, innovatie en communicatie. Tevens werk jij als ‘New Engineer’ gedurende het New Engineers traject aan een eigen ambitieus en uitdagend project, je eigen BHAG (Big Hairy Audacious Goal).

Wat mag je verwachten?

New Engineers is een opleidingstraject van een jaar. In totaal zijn er acht volledige lesweken verspreid over het hele jaar. Gedurende deze weken werk je samen met een internationale club van mede ‘New Engineers’ en krijg je de kans om in een multidisciplinaire omgeving te leren en werken. Je krijgt les van (inter)nationale experts uit de praktijk. Professionals die jou kennis laat maken met de nieuwste ideeën en theorieën. Tijdens de opleiding wordt je klaargestoomd om op een hoger niveau te functioneren. Je werkt in de tussenliggende weken aan je opdracht en andere verantwoordelijkheden binnen Hellebrekers. Je bent in loondienst van Hellebrekers en krijgt een volledig salaris. De studiekosten worden volledig vergoed door Hellebrekers. Hiervoor gaan wij met elkaar een studieovereenkomst aan.

Over de opdracht

De opdracht heeft een duidelijke link met je achtergrond en wordt in nauw overleg vastgesteld. De opdracht kan bijvoorbeeld te maken hebben met Machine Learning of Augmented Reality. Binnen Hellebrekers krijg jij de mogelijkheid jezelf te ontplooien tot een échte professional. De carrièrekansen en verantwoordelijkheden binnen Hellebrekers na het New Engineers opleidingstraject zijn groot.