Intro bg 2

VMBO/MBO stages

Volg jij een VMBO/MBO opleiding via de beroepsopleidende leerweg (BOL) en ben jij op zoek naar een stageplaats? Hellebrekers heeft stageplekken voor met name technische scholieren. Volg jij bijvoorbeeld een opleiding op het gebied van elektrotechniek, gebouwgebonden elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica, middenkader engineering of installatietechniek? Hellebrekers heeft veel mogelijkheden en wil graag investeren in jouw toekomst.

Wat mag je verwachten?

Jouw stage staat bij ons altijd in het teken van jouw opleiding. Dat betekent dat je in de stageperiode veel leert en ervaring opdoet. Binnen Hellebrekers hebben wij veel vakgebieden en vind je veel verschillende technieken terug. Je kunt snuffelen aan de verschillende technieken en te weten komen wat jij nou het leukste vindt. Stagelopen bij Hellebrekers betekent dat je veel leert over interessante technieken en dat je terecht komt in prettige omgeving waar iedereen goed met elkaar omgaat. Je ontvangt tijdens jouw stageperiode een stagevergoeding.

EDFO7997 Hellebrekers portretten op de werkvloer Ernst Dirksen Fotografie 05 maart 2021

Carrièrekansen binnen Hellebrekers

Je krijgt een vaste begeleider toegewezen die jou tijdens de hele stage begeleidt. Hij maakt je wegwijs in de organisatie en daagt jou uit alles uit jezelf te halen. De kans op een baan na jouw stageperiode zijn groot. Het komt regelmatig voor dat stagiaires doorgroeien naar een vaste baan binnen Hellebrekers.

SBB

Hellebrekers is een erkend leerbedrijf. Het SBB (samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven) erkent en begeleidt leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Hellebrekers is voor veel opleidingen een erkend leerbedrijf. Benieuwd of jouw opleiding hiertussen zit?