Intro bg 4

PoC voor uw industriële robot

ABB Flex Picker robot

Wie robots slim inzet, krijgt behalve hogere productiesnelheden ook een productieproces dat flexibel, nauwkeurig en efficiënt is. Dat is bekend. Maar het antwoord op de vraag waar te beginnen met robotisering is dat vaak nog niet. Hellebrekers helpt u bij het zetten van de eerste stappen in industriële automatisering en robotica. Bijvoorbeeld met onze Proof of Concept (PoC).

Op welk onderdeel van het productieproces richt ik me als eerste? Welke techniek heb ik nodig? Welke software voor de aansturing van de robot? Welke invloed heeft robotisering op mijn andere bedrijfsprocessen? – Allemaal fundamentele vraagstukken waar veel bedrijven uit de maak- en procesindustrieën mee worstelen.

Met de hulp van Hellebrekers Industriële Automatisering kunt u op overzichtelijke, kosteneffectieve wijze uw productieomgeving slim robotiseren. Samen met u gaan we eerst op zoek naar de onderdelen in uw productieproces waarmee het snelst succesvolle resultaten te behalen zijn. We bepalen hierbij welke industriële robots toegepast moeten worden en welke besturingssoftware nodig is om de robots volledig in uw productieproces te integreren. Vervolgens zetten we het robotiseringstraject geleidelijk verder uit en finetunen we dit met uw fabrieksomgeving.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van slimme robotica? Of wilt u met eigen ogen zien wat wij voor u kunnen betekenen aan de hand van een PoC? Dat kan! Via onderstaand contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een kennismakend gesprek over deze onderwerpen aanvragen.

Met de PoC krijgt u tegen lage kosten inzicht in de toepasbaarheid van onze technologie. En kunnen wij aantonen dat onze industriële robotica- en softwareoplossingen werken – voor uw product, op uw productielocatie. Dit kunt u van onze PoC verwachten:

  • In een oriënterend gesprek bepalen we met u het procesonderdeel dat u in de PoC wilt testen;
  • U laat ons kennismaken met uw product en productieomgeving;
  • Hellebrekers selecteert de benodigde techniek en software voor uw robottoepassing, stelt de pilot op en programmeert de robot;
  • Wij maken een video-opname van de test, delen deze met u en lichten de opname toe.

Een vrijblijvende afspraak kunt u aanvragen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Dank u wel

14 mei 2020