Kwaliteit en veiligheid staan voorop in onze dienstverlening. Dat blijkt onder meer uit de certificeringen en erkenningen die wij hebben verkregen na controle van onafhankelijke certificatie-instellingen. Wij zijn bijvoorbeeld al sinds 1993 ISO-gecertificeerd. En in 2018 waren wij het eerste bedrijf in Nederland dat behalve de reguliere UL-508A certificering ook het Hazardous Locations certificaat als supplement ontving.

Hieronder een overzicht van onze
certificeringen en erkenningen:

ISO 9001:2015
Gecertificeerd voor: R&D, ontwerp, bouw, installatie, service en beheer van elektrotechnische, werktuigkundige, gas- en waterbehandelingsinstallaties en industriële automatisering.
Please click here for the English version
VGM Checklist Aannemers (VCA**) Rev. 2017/6.0
Gecertificeerd voor: Installatie, service en onderhoud van elektrotechnische, werktuigkundige en waterbehandelingsinstallaties.
UL-508A + UL-698A Certificering, voor export naar de VS
Amerikaans keurmerk waarbij (brand-)veiligheid voor mens, dier en milieu centraal staat. UL-508A is een certificering voor elektrische producten waaronder schakelkasten en besturingspanelen. Het UL-698A supplement geldt specifiek voor locaties met brand- en explosiegevaar (zgn. Hazardous Locations).
Erkend leerbedrijf van SBB
Voldoen aan de voorwaarden om in de vorm van praktijkopleider mbo-studenten te begeleiden bij hun beroepspraktijkvorming (bpv).