5 collegues

Ons profiel

Oplossingen die ertoe doen, nu én in de toekomst. Daar draait het om bij techniek. Daarom realiseert Hellebrekers voor haar klanten de techniek die hen helpt bij het realiseren van hun organisatiedoelstellingen. Als technisch dienstverlener is Hellebrekers gespecialiseerd in totaaloplossingen voor proces- en gebouwinstallaties. Enerzijds ontwerpen, maken en beheren we deze installaties. Anderzijds creëren we de software die nodig is voor het zo efficiënt mogelijk inzetten van de installaties. Dit doen we vanuit twee business units: Water & Leisuretechniek en Industriële Automatisering. De focus van Water & Leisuretechniek ligt op klimaatbeheersing en waterbehandeling voor leisure accommodaties zoals zwembaden, wellness resorts en sportcomplexen. Industriële Automatisering richt zich vooral op besturingssystemen en software applicaties voor de maak- en procesindustrie, waaronder de machinebouw, de beton-/asfaltindustrie en andersoortige batch productie.

Techniek die meebeweegt

De economische, ecologische en maatschappelijke uitdagingen van organisaties worden steeds groter. Dit betekent dat technische oplossingen steeds slimmer moeten worden. De ontwikkeling van techniek staat dus nooit stil. Ook niet bij Hellebrekers. Door onze persoonlijke klantbenadering weten we wat er bij de klant leeft. Daar stemmen we onze techniek op af. Duurzaamheid, focus op service, digitalisering, data management – ze leiden tot vernieuwende inzichten, ze krijgen een plek in onze dienstverlening. De betrouwbaarheid van ons werk verliezen we hierbij geen moment uit het oog. Met ons vakmanschap, onze hands-on mentaliteit en onze passie voor techniek zorgen we ervoor dat we onze belofte aan de klant altijd waarmaken.

Techniek in goed gezelschap

Vertrouwen in de toekomst is er niet alleen vanwege de gezonde ondernemersgeest die ons bedrijf kenmerkt. Dat vertrouwen is er ook vanwege de input van onze medewerkers. We hebben diverse technische experts onder één dak: van modelleur tot monteur, en van projectengineer tot software engineer. Allemaal zijn we leergierig, laten we ons inspireren door de ontwikkelingen in het vakgebied en hebben we als belangrijkste doel: goed werk leveren waar de klant tevreden mee is. Bovendien is iedereen even belangrijk in de Hellebrekers familie. Binnen die familie bestaat een gevoel van verbondenheid, een teamgeest waarin collega’s sterk betrokken zijn bij het bedrijf en bij elkaar.