A

Nog 10 dagen en dan begint alweer de allereerste bouwvak. Dan zijn de bouwplaatsen verlaten en staan betoncentrales stil. Stilzitten is er voor onze monteurs, soft- en hardware engineers niet bij. Zij vervangen bij betoncentrale Van de Kamp in Amersfoort, Van de Kamp in Zaandam, Betoncentrale Hasselt en Bruil in het Woerdense Verlaat de oude DynaVision besturingssoftware door onze tClick software.

Momenteel zijn onze collega’s bezig met alle voorbereidende werkzaamheden, waaronder het schrijven van de PLC, Scada en tClick software, de projectengineering en de ombouw van de bestaande schakelkasten. Zodat vanaf week 30 de verschillende betoncentrales weer in bedrijf kunnen worden gesteld. De software wordt dan IO, functioneel getest, en de installatie geijkt.

Daarna zijn onze collega’s niet meer te vinden op de betoncentrales. Met onze tClick software kan namelijk alles op afstand geregeld worden: softwarematige wijzigingen maar ook storingen kunnen dan vanaf één van onze vestigingen worden opgelost.

C