Intro bg 1

De ZwembadBranche Dag dit jaar te leuk om te missen!

De ZwembadBranche Dag dit jaar te leuk om te missen!
 

Werkzaam in de zwembranche? Kom dinsdag 8 oktober naar de ZwembadBranche (ZBB) Dag, want het wordt dit jaar een bijzonder evenement. Alle pijlen zijn deze dag op de toekomst gericht. Futureproof is het sleutelwoord. Dat geldt zeker voor de deelname van Hellebrekers aan de ZBB Dag! Niet alleen brengen we bezoekers op de hoogte van onze laatste innovaties in de zwembadtechniek; we laten ze ook verder kennismaken met de nieuwe, verfrissende huisstijl van ons bedrijf.

Informeren & inspireren
In de hectiek van alledag zijn er weinig momenten waarop we ons kunnen laten informeren en inspireren. Voor professionals in de zwembranche is er één keer per jaar een dag waarop dit juist wél mogelijk is: de ZBB Dag. In de prachtige karakteristieke omgeving van DeFabrique in Utrecht kunnen professionals zich tijdens deze dag op het beursplein laten voeden met de laatste trends, nieuwste ontwikkelingen en meest actuele adviezen. De dag begint met een Technisch Ontbijt voor de technici binnen de zwembranche en wordt afgesloten met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards. Diverse zwemscholen en zwembaden in verschillende categorieën komen weer in aanmerking voor een Gouden Zeepaardje. Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops over actuele onderwerpen uit de branche.

Hellebrekers exposant én spreker

Ook op de 2019 editie van de ZBB Dag vormen collega’s Marcel van den Berg en Rob Kuijper weer het Hellebrekers exposantenteam. Hun stand zal gedecoreerd worden met een nieuwe beurswand en nieuwe banners die volledig in de nieuwe huisstijl van Hellebrekers zijn ontworpen. Voordat Marcel en Rob de Hellebrekers stand bemannen, schuiven ze in Utrecht eerst vroeg aan bij de Technische Ontbijtsessie. Deze sessie staat in het teken van de toekomst van de zwembadtechniek. Onze eigen Maarten Keuten geeft tijdens de ontbijtsessie een lezing over de nieuwe omgevingswet, het chloorvrije tijdperk en de houdbaarheidsdatum van zwembadkennis. Hij behandelt daarmee de huidige stand van zaken in de zwembadtechniek in een notendop.

Aanmelden

Het beursplein is open van 09.00 tot 16.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Het Technisch Ontbijt staat vanaf 7.30 klaar en duurt tot 10.30, deelname kost € 50,00. Voor zowel de ZwembadBranche Dag (gratis) als het Technisch Ontbijt moet je je vooraf aanmelden. Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/dag

 

Graag tot ziens op dinsdag 8 oktober in DeFabrique te Utrecht!

ZBBD19 banner