A

Middenin het landgoed Duin & Bosch, dichtbij zee, is de bouw gestart van wooncomplex Duynpark Castricum. In dit luxe appartementencomplex, waar de focus ligt op vitaliteit en gezonde levensstijl, verzorgt Hellebrekers Water & Leisuretechniek de optimale waterkwaliteit voor het zwembad.

Het zwembad ligt in het middelpunt van het gebouw en is onderdeel van een gezondheidscentrum voor bewoners. Inmiddels heeft Hellebrekers het waterbehandelingssysteem en het luchtbehandelingssysteem voor dit zwembad op een frame in de werkplaats in Nunspeet gerealiseerd. Het systeem omvat onder meer het filter, de pompen, de UV-installatie, de zoutelectrolyse, de bicarbonaatdosering, de vlokmiddeldosering en de zuurdosering en een Dantherm luchtbehandelingskast met geïntegreerde warmtepomp. Ook hebben we in de werkplaats de transportpomp ontwikkeld die zwemwater naar onze warmtepomp op het dak van het wooncomplex pompt.

Het gehele systeem wordt nog voor de bouwvak in de techniekruimte gehesen op locatie in het Noord-Hollandse Castricum. Daarna gaat de begane grondvloer erop en kunnen we wanneer gewenst het geheel aansluiten.

Duynpark wordt volledig gebouwd in de stijl van alle omliggende monumentale panden uit begin 1900. De sfeer van toen dus, met het comfort van nu.

D