A

In een plaatsje met 3000 inwoners verwacht je misschien geen multinational. Maar niets is minder waar. In één van de Friese elf steden, IJlst, is het internationale familiebedrijf Soprema gevestigd. Voor Soprema zijn we bezig met een nieuwe aansluiting voor hun elektrische heftruckpark. 

Soprema maakt producten voor waterdichting en isolatie. Deze producten moeten verdeeld worden over de verschillende vrachtwagens in de docking stations. Daar hebben ze een heftruckpark voor nodig. De capaciteit van het huidige laadstation is te klein. Met de komst van meer heftrucks is de stroomvraag uiteraard ook groter. 

De eerste fase van het project is uitgevoerd, dit betreft een uitbreiding op de trafo. Daarna volgt de onderverdeelkast waar we alle aansluitingen van de heftrucks op gaan maken. Op deze verdeelkast worden de laadstations t.b.v. de nieuwe heftrucks aangesloten.

Soprema is een internationaal familiebedrijf dat innovatieve producten maakt op het gebied van waterdichting en isolatie voor de hele gebouwschil.

B