Familiedag

De geur van suikerspinnen en popcorn was zaterdag niet te missen aan de Wieling in Nunspeet. Afkomstig van het terrein van Hellebrekers, waar de allereerste familiedag voor alle collega’s, partners en kinderen werd georganiseerd. Een groot succes!

Wij vinden het belangrijk om ook het thuisfront bij het werk te betrekken. Onze collega’s brengen een groot deel van hun leven door in de Hellebrekers werkomgeving. Dan is het voor partners en kinderen ook fijn om een beeld te krijgen van deze omgeving en van de mensen met wie man of vrouw, vader of moeder samenwerkt. De Hellebrekers familiedag was daarvoor een ideale setting. En wat was het gezellig, met prachtig weer als kers op de taart!

Een groep van 300 collega’s, partners en kinderen verzamelde zich om half 2 aan de Wieling. Na een korte speech ging onder luid getoeter de familiedag van start. De parkeerplaats was omgetoverd tot ‘kinderplein’ met springkussens, stormbanen, knutseltafels en een schminkhoek. En Outdoor Centrum Nunspeet had tal van activiteiten uitgezet waar collega’s vooraf een keuze uit hadden gemaakt.

Fat Maxen, steppen, tandem fietsen, voetballen, een zeskamp, een ice-tea workshop of met de huifkar de omgeving verkennen. Er was voor ieder wat wils. Na de activiteiten werd de bbq aangestoken. Terwijl de kinderen zich uitleefden op de springkussens of een film keken in de ‘bioscoop’ in het atrium, genoten collega’s en partners van eten en gezelligheid.