HB 0002 Digital card LI

Een klein jaar geleden ging de eerste schep de grond in. In razend tempo is er een gigantisch bedrijf neergezet waarmee we helemaal klaar zijn voor de toekomst. Wat zijn we trots op ons nieuwe pand en wat is het een genot om in te werken.

Hellebrekers was aan de Marconiweg letterlijk uit “haar jasje gegroeid”. Er moest dus meer ruimte komen, zowel in de assemblagehallen als in de kantoren. De tekeningen voor De Kolk – een nieuw bedrijventerrein in Nunspeet – zagen er veelbelovend uit. Plannen werden gemaakt en opdrachten getekend.

En nu een jaar later staat er een hoofdvestiging met een eigentijdse, robuuste uitstraling. Duurzame houten panelen en stalen sandwich panelen vormen het stoere, industriële uiterlijk van het pand. Het interieur is strak en heeft glazen binnenwanden die zorgen voor licht, overzicht en samenhang tussen de bedrijfsruimten. Het atrium is een echte eye-catcher! In deze “huiskamer” ontmoeten relaties en collega’s elkaar om samen een kop koffie te drinken. Sta je in het atrium, dan sta je meteen middenin ons bedrijf!

Duurzaamheid komt op veel punten terug in de realisatie van het nieuwe pand. Op het dak liggen 325 pv panelen waarmee we ca. 120.000 kW per jaar opwekken. De warmte en koeling van het pand worden door warmtepompen geregeld. Het klimaat wordt middels vloerverwarming/koeling en lucht op het juiste comfortniveau gehouden. Er zijn 8 laadpunten voor elektrische voertuigen en het fietsenhok is voorzien van stroompunten om de e-bikes op te kunnen laden.

Dat bij alle keuzes het welzijn van medewerkers hoog in het vaandel heeft gestaan blijkt ook uit de daglicht verlichting. Hierdoor worden de concentratie en alertheid bevorderd. Datzelfde geldt ook voor de luchtverversing, die minimaal het dubbele is van wat het bouwbesluit eiste. Alle werkplekken zijn voorzien van ergonomische bureaustoelen met ntr-certificaat en een automatisch bedienbaar zit-stabureau.

Nieuwsgierig geworden; bekijk hier het filmpje.

We kijken ernaar uit om onze relaties te verwelkomen in ons nieuwe pand.

20210909 134632