20230531 153400 resized

Hellebrekers Water & Leisuretechniek breidt uit! Al een poosje stond het op onze wish list: een servicevestiging in het noorden van het land. Nu is het zover. Onlangs hadden we de sleuteloverdracht voor een mooi pand aan de Neptunus in Heerenveen.

Vanuit Heerenveen kunnen we straks onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers bedienen in de drie noordelijke provincies en in Noord-Holland. We kunnen dan nóg efficiënter reageren op hun service- en technisch beheervraagstukken. Omdat we dichterbij zitten.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het inrichten en uitrusten van de nieuwe vestiging. Zodra alles gereed is aan de Neptunus, laten we u dat uiteraard weten. Dus houdt u onze socials in de gaten!

Ondertussen zijn we al wel op zoek naar een nieuwe collega voor ons serviceteam in Heerenveen. Naar een Monteur Technisch Beheer om precies te zijn. Iemand die de (zwem)sport in het noorden – net als wij – veilig en gezond wil houden. Interesse? De vacature voor deze mooie functie is te vinden via: Werken bij Hellebrekers

20230531 144855