Eddy afscheid

Zeven bussen met collega’s van Hellebrekers vertrokken afgelopen vrijdag richting Rotterdam. Naast het vieren van het 50 jarig jubileum van Hellebrekers is er afscheid genomen van Eddy Vlijm. Ruim 22 jaar heeft hij als eigenaar aan het roer gestaan van Hellebrekers. Ooit begonnen als stagiair is hij doorgegroeid tot algemeen directeur. Na een totale periode van 42 jaar Hellebrekers was het tijd voor afscheid.

“Het was een onvergetelijk weekend”, aldus Eddy. De groep van 375 collega’s inclusief partners verbleef 2 dagen in Rotterdam. De eerste dag werd er gefietst door Rotterdam gecombineerd met een teambuildingevenement. Na de grootse feestavond bleef iedereen overnachten op de SS Rotterdam. ’s Ochtends weer allemaal aan het ontbijt waarna de rondvaartboot richting De Kuip vertrok. Als rasechte Rotterdammer kwam Dave von Raven een zelfgeschreven lied voor Eddy zingen. “Laat los” galmde door het stadion. Daarna bulderde De Kuip van het gelach. Geluidskunstenaar en cabaretier Niek Boes zette de Maaszaal op stelten. Van F16’s tot de installaties van Hellebrekers; alles deed hij feilloos na met alleen zijn stem.

Na afloop van dit geweldige jubileum- en afscheidsfeest werden Eddy en zijn vrouw door een helikopter naar huis gebracht. Vanaf de grond werden ze door iedereen uitgezwaaid.

De dagelijkse leiding van Hellebrekers is nu in handen van Rob de Bie, Maurice Ditewig en Rene van der Laan. Eddy heeft het bedrijf met veel vertrouwen uit handen gegeven. “Ik ben er van overtuigd dat de nieuwe generatie in staat is om de groei die we de afgelopen 20 jaar gemaakt hebben door te zetten. Dit samen met al die fantastische collega’s! Helemaal verdwijnen doet Eddy niet. Hij houdt een minderheidsbelang van de aandelen.

Eddy afscheid 2