A

Axxor is wereldleider in het ontwerp en de productie van papieren honingraat. Hellebrekers heeft voor Axxor een interface gemaakt tussen de SCADA-applicatie van de productielijn en het ERP-systeem.

Axxor wilde meer inzicht in de orderstroom. Het starten van de procesorders werd tot nu toe handmatig doorgevoerd. Dit is niet alleen foutgevoelig maar kost ook veel tijd. Met de interface ERP - SCADA worden de procesorders in SCADA getoond zodat de operator deze met een paar klikken kan starten. Ook worden de machines direct van de juiste productie- en machineparameters voorzien.

Een samenvatting van de productie-uren en niet-productie-uren wordt per procesorder teruggekoppeld naar het ERP om daar inzicht te geven hoeveel productietijd en productiecapaciteit er besteed wordt om de procesorders te produceren.

Papieren honingraat wordt veel gebruikt omdat het zo licht is als een veertje, maar zo sterk is als een beer en natuurlijk 100% recyclebaar. Bijkomend voordeel is dat de productiekosten laag zijn. Van de Ikea meubelen tot de hoedenplank in de auto: overal wordt papieren honingraat van Axxor gebruikt.

B