"Wauw, wat is het mooi geworden,” klonk vanmorgen meer dan eens in de gangen van De Wiltsangh. Corné F. V. van Van Norel Bouwgroep en Hellebrekers projectmanager Korné Kroneman mochten de sleutel aan Jan Carlo Bos van de gemeente Nunspeet overhandigen. Daarmee was de oplevering van het prachtige nieuwe sportcomplex De Wiltsangh officieel.

Voor Hellebrekers Water & Leisuretechniek was het twee jaar lang een thuiswedstrijd. Onze monteurs waren 200m vanaf onze hoofdvestiging aan de slag. We hebben alle technische installaties gerealiseerd voor de gloednieuwe sportaccommodatie in Nunspeet. Onze collega’s hebben wederom een technisch hoogstandje opgeleverd; zowel boven als onder de grond.

Een aantal collega’s is momenteel nog het Clear Pool bad aan het finetunen. Voor Hellebrekers én de gemeente een wereldprimeur: zwemmen in chloorvrij water. Daarmee zetten we Nunspeet op de kaart.

De fijne samenwerking met Sportbedrijf Nunspeet, gemeente Nunspeet, Slangen + Koenis Architecten, STRAMAN Management en Advies en Van Norel bouwgroep is de sleutel tot dit grote succes!

20230215 115307