Permanente sluiting van zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk? Nee, daar staken de Naaldwijkers een stokje voor! De komende 3 maanden wordt het bad grondig gerenoveerd zodat bezoekers op gezonde en veilige manier kunnen blijven zwemmen. Hellebrekers Water & Leisuretechniek kreeg eind vorig jaar de opdracht van de gemeente Westland voor de grote renovatie van alle waterbehandelings- en luchtbehandelingsinstallaties in De Hoge Bomen.

Omdat Naaldwijk niet om de hoek is, hebben we besloten zoveel mogelijk in onze werkplaats in Nunspeet voor te bereiden. Per bad wordt het complete systeem inclusief regelkast, pompen, warmtewisselaars, uv-systemen en bijpassend leidingwerk in Nunspeet op frames – zgn. skids – gezet. De 4 skid’s worden in april in hun geheel vervoerd naar Naaldwijk. Daar worden ze geplaatst en in bedrijf gesteld.

Het voordeel van opbouw in Nunspeet is ook dat het zwembad maar 3 maanden i.p.v. 6 maanden gesloten hoeft te worden. Zo kunnen de Naaldwijkers zo lang mogelijk blijven zwemmen.

20230306 145109