Samenwerking PPO okto 2023

Na maanden van voorbereiding heeft Hellebrekers de eerste concrete stap gezet richting een langdurige samenwerking met het Canadese bedrijf @P&P Optica (PPO); de eerste gezamenlijke opdracht is namelijk een feit.

Het Smart Imaging System van PPO vindt en identificeert vreemde materialen met een lage dichtheid, zoals plastic, rubber en hout in vleesproducten. Tegelijkertijd meet het de kwaliteit van deze producten met hetzelfde systeem.

PPO is al een tijdje op zoek naar een Europese partner die ervoor kan zorgen dat de besturingstechnologie van het systeem compatibel is met de Europese normen.

Begin dit jaar kwamen Hernan Miguel (VP Hardware Engineering) en Brandon Drung (Sr. Account Manager) naar Nunspeet. Ze ontmoetten het team van Hellebrekers en Ruud Veldhuis (De Weus Metaal B.V.), die verantwoordelijk zal zijn voor de productie van de frames en transportbanden die moeten worden aangesloten op het inspectiesysteem van PPO.

De eerste opdracht betreft het leveren van een Smart Imaging System voor een groot Nederlands kippenverwerkingsbedrijf. Dit inspectiesysteem wordt elektrotechnisch, besturingstechnisch en mechanisch door ons team gere-engineerd, zodat het op alle vlakken voldoet aan de Europese standaarden.

Wij zijn er trots op om PPO te helpen hun oplossing op de Europese markt te introduceren. We kijken er erg naar uit om met hen samen te werken en hun Smart Imaging System tot een succes te maken in Europa.