5

The beautification of cities. Dat is de visie achter Valley aan de Amsterdam Zuidas. Woon- en werkgenot, privé en publiek, buiten- en stadsleven – alles komt samen in dit fenomenale gebouw. Met het installeren van een indoor wellnessbad heeft Hellebrekers Water- & Leisuretechniek bijgedragen aan de kwaliteit van Valley.

Hellebrekers Water & Leisuretechniek realiseerde in opdracht van Bosman Bedrijven de waterbehandelingsinstallatie voor het wellnessbad. Het bad bevindt zich direct op de eerste verdieping waar de bewoners in alle luxe kunnen sporten en ontspannen. Qua uitstraling past het zwembad volledig bij de allure van het gebouw; een luxe en natuurlijke omgeving.

Behalve wonen en werken kun je in Valley ook uitgaan, sporten en genieten. Zo zijn er special shops, een museum, gym, restaurants en bars.

Valley is een prachtig voorbeeld van hoe Hellebrekers Water- & Leisuretechniek opdrachtgevers met wellnessconcepten en passende technieken helpt hun onderscheidend vermogen op de markt te vergroten.

2