Enschede

Onze vestiging Oost is verhuisd naar de groenste stad van Nederland: Enschede. Wij hebben intrek genomen in een modern bedrijfspand aan de Josink Maatweg nummer 47. We betrekken de gehele tweede verdieping. Het kantoor biedt ons een moderne en inspirerende omgeving. 

De verhuizing van Haaksbergen naar Enschede zorgde voor de nodige drukte. Of zoals ze dat in Twente zo mooi kunnen zeggen: het is voele poele. Maar alles is gelukt: het netwerk functioneert, de meubels staan en de lunchruimte is ingewijd. 

De bouwvak ligt in het verschiet. Hét moment voor betoncentrales om de lijnen te automatiseren en productieprocessen te optimaliseren. Topdrukte dus voor ons. Daarom zijn we blij dat we voor die tijd geïnstalleerd zijn in onze nieuwe vestiging. 

Kijkt u voor de bouwvak nog eens kritisch naar uw productieproces. En wilt u volledig ontzorgd worden? Wij ontwerpen, realiseren en implementeren uw soft- en hardware en daarna onderhouden onze engineers het gehele pakket. Ons tClick Vision pakket biedt snellere doorlooptijden, zorgt voor optimaal gebruik van uw machinepark, voor minder afval en real-time inzicht in uw gehele productieproces. Meer weten? https://www.tclick.nl/nl/.

In plaats van 'tot ziens' zeggen we in Twente ook wel: heanig an! Dat betekent ‘doe rustig aan’.

B