Dit indrukwekkende en full custom jacht van 67 meter ademt pure luxe uit. Hellebrekers heeft in opdracht van Heesen Yachts op het main deck een zwembad (6x3m) met jetstream gerealiseerd en op het sundeck een jacuzzi. Ook de spa aan boord is voorzien van een jacuzzi.

En dit zijn niet zomaar jacuzzi’s en een zwembad – ze zijn volledig custom made. Met een glazen achterwand, zodat de eigenaar vanuit het zwembad prachtige vergezichten heeft over de oceaan of tijdens het baantjes trekken uitkijkt op de haven van bijvoorbeeld Monaco. Ook het tegelwerk en de verlichting hebben we met zorg gekozen.
Het zwembad kan gevuld worden met zeewater of tapwater. Met 1 druk op de knop is het zwembad binnen een uur gevuld. Onze low level chloor waterbehandelingsinstallatie zorgt voor optimale desinfectie van het zwemwater.

Net als de andere jachten waarop wij werken heeft ook dit jacht een unieke uitstraling. Die uitstraling voeren we in alle zwem- en wellnessfaciliteiten door. Bovendien zorgen we ervoor dat alle benodigde installaties naadloos worden aangesloten op het beheersysteem van het jacht.