Intro bg 5

Hellebrekers kent de wondere wereld van wellness

Foto Wellness

Wellness is ontdekt. Als uitje. En als vorm van ontspanning. Zo is het aantal saunabezoeken in het afgelopen decennium flink toegenomen. En door de hectiek van alledag is er een groeiende behoefte aan rust. Bovendien verwachten gebruikers van wellness faciliteiten steeds meer een unieke beleving en afwisseling. Deze ontwikkelingen vergen niet alleen architectonische maar ook installatietechnische expertise. Voor dat laatste is Hellebrekers Water & Leisuretechniek de aangewezen partner.

De kennis en ervaring die Hellebrekers Water & Leisuretechniek in huis heeft op het gebied van waterbehandeling, werktuigkunde en elektra worden niet alleen ingezet voor grote zwembaden. Ook binnen de wellness branche realiseren we er prachtige voorzieningen mee. Al jaren verzorgen wij regelmatig het ontwerp en de implementatie van technische installaties voor wellness faciliteiten in bestaande en nieuwe zwembaden, hotels, spa’s, superjachten én particuliere woningen.

Hellebrekers kan in alle mogelijke wellness faciliteiten voorzien. Daarbij staan de wensen van de klant centraal; custom-made is onze specialiteit. Installatietechnisch kunnen we het complete traject voor onze rekening nemen, beginnend bij de aanvraag en eindigend bij de inbedrijfstelling van de techniek. Voor de klant een zorgeloos traject dus.

Inmiddels hebben wij onze technieken voor waterbehandeling, klimaatbeheersing en stroomoplossingen op verschillende locaties toegepast. Publieke zwemaccommodaties in Nederland en België hebben bijvoorbeeld whirlpools, massagedouches, stoombaden en voetenbaden die werken op basis van onze techniek. In internationale wateren varen daarnaast jachten met jacuzzi’s, plunge pools, jetstreams en watervallen die mogelijk zijn gemaakt door de installaties van Hellebrekers Water & Leisuretechniek. En op de Veluwe staan meerdere woningen met sauna’s en luxe baden waarvoor onze techniek is geïnstalleerd.

Op dit moment werken we in Zoetermeer aan een geweldig nieuw spa-project: Sweet Lake Wellness. Dit nieuwe resort zal een grote variëteit aan unieke wellness voorzieningen bevatten. Denk aan een zoutbad, warme/koude dompelbaden, een ijsgrot, een Koi-sauna en talrijke lounge ruimten. Hellebrekers Water & Leisuretechniek gaat alle installaties voor de waterbehandeling, klimaatbeheersing en elektra ontwerpen en realiseren. Wat ons betreft, is niets onmogelijk.

Meer informatie over het bijzondere wellness project in Zoetermeer volgt later op deze website.