Axxor 1

Axxor Group, Zwolle

Aanleiding

Axxor Group is wereldleider in het ontwerp en de productie van papieren honingraat. Axxor wilde meer inzicht in de orderstroom. Het starten van de procesorders werd tot nu toe handmatig doorgevoerd. Dit is niet alleen foutgevoelig, maar kost ook veel tijd.

Oplossing

Hellebrekers heeft voor Axxor een interface gemaakt tussen de SCADA-applicatie van de productielijn en het ERP-systeem. Met de interface ERP - SCADA worden de procesorders in SCADA getoond zodat de operator deze met een paar klikken kan starten. Ook worden de machines direct van de juiste productie- en machineparameters voorzien.

Resultaat

De interface zorgt er nu voor dat er geen fouten meer worden gemaakt en dat er veel sneller gewerkt kan worden. Een samenvatting van de productie-uren en niet-productie-uren wordt per procesorder teruggekoppeld naar het ERP om daar inzicht te geven hoeveel productietijd en productiecapaciteit er besteed wordt om de procesorders te produceren.

Axxor 2

Over

Axxor is een van de toonaangevende bedrijven in de productie van papieren honingraat. De productie vindt plaats in Europa (Nederland en Polen) en Amerika (Danville) op de modernste productielijnen die in eigen huis zijn ontwikkeld. Hierdoor zijn zij in staat kleine tot zeer grote volumes te leveren in een constant zeer hoge kwaliteit en tegen een uitstekende prijs met 100% bedrijfscontinuïteit. Meer informatie: axxor.com.